Royal Boskalis

Baggermaatschappij Boskalis BV is een toonaangevende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening en creëert nieuwe horizons voor al haar stakeholders.

Ata Tech heeft bij Boskalis in het Auditorium de complete AV voorzieningen inclusief verlichting, geluid en Showcontrol mogen realiseren. De specifiek ontwikkelde software voor de aansturing van het Auditorium middels de verschillende scenario’s, maakt dat deze geschikt is voor diverse soorten bijeenkomsten en toepassingen; van aandeelhoudersvergaderingen tot ronde tafel gesprekken en van personal notes tot bedrijfspresentaties.

Led-Scherm, camera’s en geluidsysteem
In het nieuwe Auditorium van Boskalis heeft Ata Tech een Led-scherm met een totaalafmeting van 9 x 3 meter geplaatst voorzien van kleine pixelpitch, waarmee er van de vloer tot het plafond beeldvullende presentaties weergegeven kunnen worden. Voor het podium zijn enkele vaste cameraopstellingen geïnstalleerd waarbij naar gelang gekozen scenario één of meerdere Pan-Tilt-Zoom 4K camera’s worden aangestuurd. De verschillende locaties van de camera’s maken het mogelijk om zeer dynamische beelden te creëren.
Aanvullend werd er een hoogwaardig Meyer Sound geluidsysteem aan de AV-installatie toegevoegd, waarmee de totaalbeleving binnen het Auditorium voor elke mogelijke toepassing niets aan de verbeelding over laat.

Verlichting
Het podium is verlicht met colour flow & tuneable white plafondspots welke op kleur ingesteld kunnen worden en naar wens per scenario kunnen worden opgeslagen. In het plafond en langs de zijkant van het auditorium zijn RGBW spots geplaatst. Tevens worden de zijkanten van het podium door RGBW vloerspots aangelicht welke de mogelijkheid geven een mooi theatraal effect te creëren met kleur. Alle toegepaste spots zijn individueel aan of uit te zetten en maken het mogelijk om middels licht het Auditorium optisch groter of kleiner te maken.

De combinatie van verlichting, geluid en het immense Led-scherm maakt dat het nieuwe Auditorium een blijvende indruk achterlaat net zoals de indrukwekkende baggerwerkzaamheden van Boskalis zelf.

Locatie: Papendrecht • Opdrachtgever: Royal Boskalis NV – Papendrecht • Ontwerper: OPL Architecten BV  • AV, Hardware, Software, geluid en verlichting: Ata Tech

Terug naar projecten
Ata tech audiovisueel