Bolidt Innovation Center

Het nieuwe Bolidt Innovation Center is geopend in 2019 en is een soort living lab. Hier draait alles om chemistry; bedrijfsonderdelen, klanten, ondernemingen, disciplines, en grondstoffen gaan een reactie met elkaar aan en zo ontstaat telkens iets nieuws.

Met de realisatie van het Experience & Innovation Center laat Bolidt middels de modernste technieken en middels het creëren van een zintuiglijke beleving letterlijk de onbegrensde mogelijkheden van Bolidt zien. Bezoekers kunnen in dit innovatieve centrum de eindeloze mogelijkheden van kunststof zien en ervaren. Het is ook niet enkel een experience center, maar het vertelt het verhaal van Bolidt terwijl de bezoekers het beleven.

Ata Tech is voor dit project gevraagd om het ontwerp te vertalen naar een technisch AV- en Lichtontwerp, en vervolgens de gehele installatie te engineeren, installeren, en configureren.

Het lichtontwerp is gerealiseerd door HeinzLoopstra Lightdesign, Ata Tech heeft het technisch ontwerp en uitvoering voor zijn rekening genomen.

 

Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht • Opdrachtgever: BOLIDT • Ontwerper: Kossmann.dejong • Fotografie: Thijs Wolzak • AV en verlichting: Ata Tech

Terug naar projecten
Ata tech audiovisueel