Het Huis van Bosch / Jheronimus Bosch Art Center

In het nieuwe museum ‘Het Huis van Bosch’ in ’s-Hertogenbosch treed je in de voetsporen van de middeleeuwse kunstschilder Jheronimus Bosch en voel je wat Jheronimus moet hebben gevoeld toen hij in het Huis van Bosch woonde, leerde en werkte.

Jheronimus Bosch groeide op in het pand ‘De Kleine Winst’ aan de markt. Het eeuwenoude pand is door een samenwerking van de gemeente ‘s-Hertogenbosch en het Jheronimus Bosch Art Center omgetoverd tot een parel van cultuur. Bezoekers zijn welkom om de geschiedenis van de stad te beleven, het leven van de kunstschilder en zijn familie te ontdekken en het mooie authentieke pand te bewonderen.

Uniek
Ata Tech heeft bij Het Huis van Bosch in de diverse ruimtes de projectie in combinatie met geluid en lichtsturing mogen verzorgen. De interactieve en internationale tour is getimed per kamer wat de rondleiding door Het Huis van Bosch uniek maakt. Door de indrukwekkende mix van oude bouwstijlen en de toepassing van de nieuwste multimediale technieken waan je terug in de geschiedenis waarin het leven van Jheronimus Bosch in de kamers en op de wanden écht tot leven komt.

Locatie: ‘s-Hertogenbosch • Opdrachtgever: Jheronimus Bosch Art Center • Fotografie: Hans Westerink • Content: Ben Smit Multimedia • AV, Hardware en verlichting: Ata Tech

Terug naar projecten
Ata tech audiovisueel