We The Curious

Een educatieve liefdadigheidsinstelling en interactief wetenschapscentrum met een visie om “een cultuur van nieuwsgierigheid te creëren”. Dat is ‘We The Curious’!

What If, is een nieuwe gedurfde tentoonstelling, geïnspireerd op 10.000 vragen die verzameld zijn bij alle inwoners uit de stad Bristol. Zeven zijn er geselecteerd die centraal staan in de tentoonstelling. Vragen over thema’s als: geluk, het universum, onzichtbaarheid, ontdekking, je ziel, ziekte en tijd. What If plaatst de mens in het hart van de wetenschap en is een echte ontdekkingstocht. Dit project is de eerste grote Science Centre-tentoonstelling in het Verenigd Koninkrijk die volledig is geïnspireerd op de nieuwsgierigheid van de inwoners van een stad.

Het enthousiaste team van Ata Tech is druk geweest met de installatie van het licht en de audiovisuele middelen. Het Theater of Curiosity is het middelpunt van deze experience met een 360 graden projectie waar presentaties en workshops worden gegeven. het eindresultaat wat er mag wezen! Samen met ontwerpbureau Kossmanndejong, exhibitbouwer Bruns, interactief mediabedrijf Kiss the frog en het We The Curious Team, is dit project ten ieders tevredenheid afgerond.

Locatie: Bristol (UK) • Opdrachtgever: We The Curious • Fotografie: Lisa Whiting • Ontwerper: Kossmanndejong • Lichtontwerp: Simon Corder • AV en Verlichting: Ata Tech

Terug naar projecten
Ata tech audiovisueel