Bij Ata Tech hebben we de onderstaande vacatures;

Heb je interesse? Solliciteer!


PROJECTMANAGER

Ata Tech is sinds 1999 gespecialiseerd in het realiseren van zowel licht- als audiovisuele belevingen op maat voor musea, bezoekers- en informatiecentra, science centers en uiteenlopende projecten. Wij nemen de complete technische invulling uit handen en vormen de schakel tussen aannemer, ontwerper en eindgebruiker. Adviseren, ontwikkelen en installeren van licht- en audiovisuele installaties doen wij met passie! Naturalis, Bolidt Innovation Center, Techville, We The Curious en Philips Museum zijn enkele voorbeelden uit de vele gerealiseerde projecten.

Word jij enthousiast van het coördineren en begeleiden van bijzondere hightech projecten? Heb jij een aantal jaar ervaring als projectmanager en ben jij toe aan een volgende stap? Pak jij je verantwoording voor een gestructureerde voorbereiding en goede begeleiding van projecten? Ben je daarnaast een kei in het aansturen van een team projectmedewerkers en ontgaat jou geen enkel detail? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou, een gedreven en gezellige collega die onze uitdagende en innovatieve projecten als projectmanager tot een geslaagd einde gaat brengen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de aan jouw toegewezen projecten; van de opstart tot en met de evaluatie. Wij leveren maatwerkoplossingen aan onze klanten, waardoor al onze projecten uniek en jouw werkdagen vol variatie zijn.

Wat ga je doen:
Je vertaalt het ontwerp naar een juiste calculatie en offerte, organiseert de kick-off en verdere projectbesprekingen. Je maakt de briefings en begeleidt het goedkeuringstraject van werktekeningen en samples. Daarnaast maak je productie-, opbouw- en logistieke planning. Ook beheers je het inkoopproces, bewaak je de projectkosten, leid je het meer/minderwerk traject en de facturatie in goede banen. Je stuurt de engineering, assemblage en montage van het projectteam aan. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt van de klant en andere betrokken partijen, zoals ontwerpbureaus.

Jij beschikt over de volgende skills:
– HBO werk- en denkniveau en technisch inzicht
– Minimaal 5 jaar ervaring met projectmatig werken
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en sterke communicatieve eigenschappen
– Ben je bekend met audiovisuele technieken, licht, elektra en ICT dan is dat een pré
– Je bent resultaatgericht, hebt organisatorisch inzicht en een flexibele instelling
– Je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van je rijbewijs
– Je bent bereid om enkele dagen aaneengesloten op locatie (in het buitenland) te werken

Ata Tech biedt jou:
– Een afwisselende baan in een gepassioneerd en informeel team met Brabantse gezelligheid
– Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, ook door middel van cursussen of opleidingen
– Vrijdags trakteren we op een lekker broodje of een vette hap en regelmatig hebben we een gezellig teamuitje op de planning staan

En last but not least; samenwerken vinden we belangrijk, net zoals dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat!

Heb je interesse in deze uitdagende en veelzijdige functie? Solliciteer dan meteen en stuur je CV met motivatie per e-mail naar laura@ata-tech.nl

 


LICHT ENGINEER mét twee rechterhanden

Heb jij passie voor licht en weet jij wat er wordt bedoeld met een 50 lux collectie? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht en word je ook getriggerd door de nieuwste trends in de wereld van AV? Mooi! Wij leveren namelijk maatwerkoplossingen aan onze klanten, waardoor al onze projecten uniek en jouw werkdagen vol variatie zijn. Vind je het daarnaast ook leuk om aan de mooiste (museum)projecten in het binnen- en buitenland te werken en ben je ook nog eens een ‘Handige Harrie’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ata Tech is sinds 1999 gespecialiseerd in het realiseren van zowel licht- als audiovisuele belevingen op maat voor musea, bezoekers- en informatiecentra, science centers en andere uitdagende projecten. Wij nemen de complete technische invulling uit handen en vormen de schakel tussen aannemer, ontwerper en eindgebruiker. Adviseren, ontwikkelen en installeren van licht- en audiovisuele installaties doen wij met passie!

Wat ga je doen:
Omdat wij het steeds drukker krijgen, zijn we op zoek naar een gedreven en gezellige collega die onze uitdagende en innovatieve projecten, veelal verkregen door het winnen van tenders, van A tot Z mee uit gaat werken. Samen met een team van enthousiastelingen zet je de puntjes op de i. Je tekent technische opstellingen uit, hebt oog voor detail, bent een pietje-precies en durft verbeteringen voor te stellen. Je bent het aanspreekpunt voor de klant, zorgt dat de projectplanning op rolletjes loopt en doet dat stapje extra. Na een periode van gedegen voorbereiding op kantoor, het bestellen en configureren van de producten en opstellingen op de zaak, ga je op locatie bij de klant installeren. Samen met je collega’s breng je dit project tot een succesvol einde!

Jij beschikt over de volgende skills:
– Een relevante vakopleiding op MBO of HBO niveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
– Kennis van Vector Works
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Uitstekende kennis van licht en de bijbehorende lichttechnieken
– Bekend met audiovisuele technieken, elektra en ICT
– Kunt out-of-the-box denken
– Fulltime beschikbaar en in het bezit van je rijbewijs
– Bereid om enkele dagen aaneengesloten op locatie (in het buitenland) te werken

Ata Tech biedt jou:
– Een afwisselende baan in een jong, klein en gedreven team met Brabantse gezelligheid
– Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling
– iPhone en laptop van de zaak en een eigen goed gevulde gereedschapskoffer
– Flexibiliteit, dit komt bij ons van twee kanten en afwijkende werkdagen zijn bespreekbaar
– Naarmate eigen inbreng is er bij ons alle groei om jezelf te ontwikkelen, ook via cursussen of opleidingen
– Vrijdags trakteren we op een lekker broodje of een vette hap en regelmatig hebben we een gezellig teamuitje op de planning staan

En last but not least; samenwerken vinden we belangrijk, net zoals dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat!

Heb je interesse in deze afwisselende en veelzijdige functie?
Solliciteer dan meteen en stuur je CV met motivatie per e-mail naar laura@ata-tech.nl


 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, een tip voor een nieuwe collega wel!