Engineering

Onze gedreven engineers zien de technische uitwerking van een licht- of audiovisueel project van ieder vraagstuk weer als een uitdaging om er het meeste uit te halen. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige apparatuur afgestemd op uw wensen. Mocht een product niet standaard beschikbaar zijn, dan bekijken we de mogelijkheden om het gewenste product in eigen beheer te ontwikkelen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van hardware of armaturen die speciaal afgestemd zijn op uw wensen.

Werkwijze

Technische tekeningen worden opgesteld met professionele CAD software. Hierin kunnen we nauwkeurige bedradingsschema’s aanleveren voor de e-installateur. Blokschema’s laten duidelijk aan de klant zien wat het systeem voor functionaliteiten heeft.

Stuurkasten worden in eigen beheer samengesteld en opgebouwd. Wij assembleren volgens de NEN-EN-IEC 60204-1 norm. De samengestelde stuurkast kan worden voorzien van CE-keuring, met gehele technische documentatie.

Certificatie en normen

Al onze technische medewerkers beschikken over de benodigde certificaten en opleidingen om uw oplossingen goed en vooral veilig te installeren, beheren en onderhouden (al onze technische medewerkers zijn VOL-VCA gecertificeerd). Ons gereedschap en klimmateriaal worden jaarlijks volgens de NEN 3140 norm gekeurd. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn twee van onze belangrijkste pijlers in het installeren van onze licht- en audiovisuele oplossingen.

Neem contact met ons op als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee!