Audiovisueel: een complete beleving

Ata Tech is specialist op het gebied van audiovisuele totaaloplossingen. We leveren audio- en video systemen voor iedere toepassing. Denk hierbij aan vergaderruimtes, restaurants, musea en experience centers. Onze mogelijkheden op het gebied van audio video zijn eindeloos: projectieschermen, led schermen en video walls, van klein tot groot en optioneel met touch functionaliteit voor diverse interactieve mogelijkheden.

Philips MuseumProfessionele system integrator

Audiovisuele middelen voor in een vergader- en presentatieruimte worden naadloos geïntegreerd binnen uw interieur, wand of plafond. Draadloze connectiviteit zorgt ervoor dat de gewenste presentatie van uw Windows laptop, MacBook, iPhone of Android tablet wordt gepresenteerd op het interactieve touchscreen of projectiescherm. De apparatuur is eenvoudig te bedienen via een bedieningspaneel.

Als professionele system integrator zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en configureren van audiovisuele faciliteiten in vergader- en presentatieruimtes. De audiovisuele middelen versterken uw presentatie.

Creëer betrokkenheid

Een interactieve audiovisuele installatie zorgt ervoor dat uw bezoekers worden betrokken bij wat er om hen heen gebeurt. Hierin zet de bezoeker het object naar eigen hand en voelt zich betrokken bij het object. Onze interactieve technologie biedt ongekende mogelijkheden. Uw gasten kunnen zélf bepaalde effecten aansturen via een controller. Dit kan van alles zijn: een touchscreen, drukknop, 3D camera, handgebaar, of zelfs spraakherkenning. Kunt u zich al voorstellen wat dat voor uw museum of experience centre kan betekenen?

Mogelijkheden

Enkele mogelijkheden die wij qua audiovisuele techniek voor u kunnen realiseren:

  • – Draadloos presenteren in uw vergaderruimte
  • – Geluidsinstallatie in uw bedrijfshal
  • – Interactief presentatiesysteem
  • – Informatiezuil in kioskomgeving met luisterhoorns
  • – Multifunctionele touch table
  • – 3D Hologram in een Pepper’s ghost opstelling
  • – Videowall met augmented reality techniek
  • – Interactieve projectie met bodytracking
  • – Vloerprojectie met Edgeblend configuratie
  • – Videowall met daglicht displays

Onze creatieve visie en uitgebreide ervaring garanderen geweldige audiovisuele projecten. Voor zowel kleine vergaderruimtes als grote internationale musea leveren we altijd hoogwaardige en maatwerk oplossingen op audiovisueel gebied.

In onze projecten kunt u onze reeds afgeronde projecten vinden om een beeld te krijgen van wat er mogelijk is voor u. Neem contact met ons op als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen.