Touch Table: stimuleert interactiviteit en betrokkenheid

De Touch Table van Ata Tech biedt talloze mogelijkheden voor interactief werken. Door de multitouch technologie kunt u met meerdere mensen tegelijk aan dezelfde tafel werken. De multitouch table zorgt ervoor dat er meerdere punten tegelijk aangeraakt en verwerkt kunnen worden. Dit maakt het een ideale aanwinst voor groepswerk. De Touch Table is overal te gebruiken door een optionele draadloze WiFi oplossing. Zet hem in uw showroom, vergaderruimte of neem hem mee naar een beurs om interactief al uw producten te kunnen showcasen. Gegarandeerd succes!

Stel uw Touch Table samen Meer weten? Neem contact op!

De mogelijkheden van de Ata Tech Touch Table zijn eindeloos. U kunt kiezen om hem te gebruiken met een vooraf geïnstalleerde webbrowser in een afgeschermde kiosk omgeving of om zelf uw eigen software applicatie erop te installeren. De specificaties kunt u aanpassen aan uw wensen, waardoor u zelfs zwaardere applicaties kunt gebruiken op uw Touch Table.

Toepassingen

U kunt de Touch Table gebruiken om samen aan projecten te werken of om een idee te pitchen aan uw team, maar u kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken in een showroom om de wensen van uw klanten letterlijk in beeld te brengen. Zo heeft onze klant Leolux de Touch Table in de showroom staan met eigen software, zodat hun klanten zelf meubelstukken kunnen samenstellen.

Specificaties

De Touch Table is volledig aan te passen aan uw wensen, voor maximaal gebruikscomfort. U kunt zelf kiezen welke processor, hoeveel werkgeheugen en hoeveel interne opslagcapaciteit u nodig heeft voor uw Touch Table. Ook kunt u kiezen voor extra’s als een beschermhoes en een transportpallet om de tafel veilig te kunnen vervoeren naar bijvoorbeeld een beurs.

 

Bekijk specificaties

Kopen of leasen

Bij Ata Tech is het zowel mogelijk om een Touch Table te kopen of om er één te leasen. Het leasen kan al vanaf € 110,00 per maand. Bent u geïnteresseerd in het leasen of kopen van een Touch Table? Vraag dan snel uw offerte aan of mail (info@ata-tech.nl) of bel gerust voor vragen (+31 497 53 56 55).

Stel uw Touch Table samen

Interesse in een Touch Table?

Bent u geïnteresseerd in de Touch Table en wilt u weten wat deze Touch Table voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of klik op onderstaande button vraag een offerte aan, gespecialiseerd op uw specifieke wensen.

Stel uw Touch Table samen

Contact

  • Ata Tech B.V.
  • Adres: Meerheide 252, 5521 DW Eersel
  • Tel: +31-(0)497 53 56 55
  • Email: info@ata-tech.nl
  • Web: www.ata-tech.nl
  • Sinds 2013 zijn wij gevestigd in een geheel CO2 neutraal bedrijfspand!

  • Ondersteuning via TeamViewer
Ata tech audiovisueel