Multi touch: stimuleert interactiviteit en betrokkenheid

De Touch Table van Ata Tech biedt talloze mogelijkheden voor interactief werken. Door de multitouch technologie kunt u met meerdere mensen tegelijk aan dezelfde tafel werken. De multi touch table zorgt ervoor dat er meerdere punten tegelijk aangeraakt en verwerkt kunnen worden. Dit maakt het een ideale aanwinst voor groepswerk. De tafel is overal te gebruiken door een optionele draadloze WiFi oplossing. Zet hem in uw showroom, vergaderruimte, uw museum of neem hem mee naar een beurs om interactief al uw producten te kunnen showcasen. Gegarandeerd succes!

Meer weten? Neem contact op!

Software

De mogelijkheden van de Ata Tech Touch Table zijn eindeloos. U kunt kiezen om hem te gebruiken met een vooraf geïnstalleerde webbrowser in een afgeschermde kioskomgeving of om zelf uw eigen software applicatie erop te installeren. De specificaties kunt u aanpassen aan uw wensen, waardoor u zelfs zwaardere applicaties kunt gebruiken op uw Touch Table. Het is helemaal afhankelijk van de setting waarin u de touch table wilt gebruiken. 

Specificaties

Standaard heeft de Touch Table een 55″ 4K Professioneel Touchscreen met afmetingen van1303 x 885 x 774 mm. De tafel is voorzien van 4K capacitieve touch technologie. Op de gehele configuratie zit één jaar garantie en op het touchscreen drie jaar. U kunt zelf kiezen voor de processor van de interne computer, het werkgeheugen en de opslagcapaciteit. Ook is het mogelijk om te kiezen voor wel of geen standaard software (Kiosk Webbrowser).

Toepassingen

U kunt de Touch Table gebruiken om samen aan projecten te werken of om een idee te pitchen aan uw team, maar u kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken in een showroom om de wensen van uw klanten letterlijk in beeld te brengen. Zo heeft onze klant Leolux de Touch Table in de showroom staan met eigen software, zodat hun klanten zelf meubelstukken kunnen samenstellen.

Stel zelf samen

De Touch Table is volledig aan te passen aan uw wensen, voor maximaal gebruikscomfort. U kunt zelf kiezen welke processor, hoeveel werkgeheugen en hoeveel interne opslagcapaciteit u nodig heeft voor uw Touch Table. Ook kunt u kiezen voor extra’s als een beschermhoes en een transportpallet om de tafel veilig te kunnen vervoeren naar bijvoorbeeld een beurs.

Referenties

De Touch Table wordt veel gezien in musea, architectenbureaus en publieke ruimtes zoals scholen of gemeentehuizen.

Ook is de Touch Table ideaal voor presentaties in showrooms, op beurzen of evenementen.

Interesse in een Touch Table?

Bent u geïnteresseerd in de Touch Table en wilt u weten wat deze Touch Table voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of klik op onderstaande button vraag een offerte aan, gespecialiseerd op uw specifieke wensen.

Contact

  • Ata Tech B.V.
  • Adres: Meerheide 252, 5521 DW Eersel
  • Tel: +31-(0)497 53 56 55
  • Email: info@ata-tech.nl
  • Web: www.ata-tech.nl
  • Sinds 2013 zijn wij gevestigd in een geheel CO2 neutraal bedrijfspand!

  • Ondersteuning via TeamViewer
Ata tech audiovisueel