Konya Science and Technology Center

Dit experience centre in Turkije is gewijd aan informeel leren over het universum en technologie. Ata Tech heeft hier het lichtontwerp ontworpen en de volledige tentoonstelling uitgelicht. De levensgrote videowall bij de entree, bestaande uit 16 daglicht displays, activeert de bezoeker om in actie te komen door de augmented reality techniek. De tentoonstelling van New Horizons is voorzien van een led wall van 3 x 2 meter die te gebruiken is als groot interactief touchscreen waar men Tetris op kan spelen. Ook kan de bezoeker plaats nemen in een flight simulator met surround sound. In deze space shuttle heb je zelf de touwtjes in handen!

Daarnaast zijn diversen projecties gerealiseerd in een edge blend opstelling. Door gebruik van spiegelconstructies en geometrische correcties hebben we voor de meest ondenkbare scenario’s een oplossing weten te creëren. Het gehele centrum biedt een bijzondere ervaring voor de bezoeker. De verschillende interactieve installaties maken het leren over de toekomst en het heelal leuker, mooier en vooral interessanter.

Locatie: Konya (Turkije) • Expositie: New Horizons / Our Universe • Ontwerp: Liberty Science Center  • Hardware: Ata Tech • Lichtrealisatie: Ata Tech • Software: Kiss The Frog

Terug naar projecten
Ata tech audiovisueel